Noord-Veluwe

Wie zijn wij en wat doen wij?

Wie wij zijn en wat wij doen hebben we voor u samengevat in een presentatie. U kunt deze presentatie bekijken in een apart browserscherm door rechtsboven op de pagina te klikken op de afbeelding van het startscherm. Als u daarna de presentatie via de startknop  hebt gestart, loopt deze presentatie geheel automatisch.
Omdat leessnelheid iets erg persoonlijks is, is er een navigatiebalk onder aangebracht.
De knoppen hiervan stellen u in staat de presentatie te pauzeren, te (her)starten, in full screen te bekijken, en naar het vorige of volgende scherm te gaan. U kunt ook nog via de tijdbalk en door middel van de links in de linkerkolom door de presentatie navigeren. 


Vanwege de responsiviteit kan deze presentatie op een Smartphone of iPhone alleen bekeken worden op de wijze als hierboven beschreven: in een apart browserscherm door rechtsboven op de pagina te klikken op de afbeelding van het startscherm.

Bezoekers van deze site op een pc of tablet kunnen de presentatie ook bekijken in het frame hieronder. Daarvoor gelden dezelfde start- en navigatiemogelijkheden als hierboven beschreven.