Noord-Veluwe

Op 25 en 26 augustus staat de bus van Kupers reizen klaar om ons mee te nemen op een mooie tweedaagse tuinenreis naar Groningen en Ostfriesland (De).

Er worden 5 prachtige tuinen bezocht en 1 kweker.
We dineren, overnachten en ontbijten in een gezellig en comfortabel hotel in het historische stadje Oldenburg. De kamers hebben een eigen badkamer en airco.

Op de eerste dag bezoeken we drie tuinen.
De Maartjestuin in Eesveen, een gezellige en verrassende tuin rondom een boerderij. Met tuinkamers, een weelderige beplanting in Engelse sfeer met veel bijzondere vaste planten, rozen en Clematissen.
De Houtstek in Blijham is een tuin met een heel natuurlijke uitstraling gelegen rond een 100 jaar oude arbeiderswoning met veel inheemse planten en bostuin en vijver.
Das Moorjuwel in Wiesmoor is een romantische tuin met een veelzijdige beplanting. De tuin is vol tuinliefde aangelegd door de eigenaren met hard werken, nieuwe ideeën en leren van fouten
De tweede dag gaan we naar het Landhof Tausendschön in Apen  waar de akkers rondom de boerderij zijn omgetoverd tot tuinkamers die samen één geheel vormen.
In de Spetzer Tuun in Grossefehn is altijd iets interessants te ontdekken; er zijn talloze vaste planten te vinden en maar liefst 120 soorten Hosta's.
Terug in Nederland gaan we langs bij kwekerij Jacobs in Vriescheloo. In de mooie proef- en showtuin kunnen we daar ons hart ophalen. En in de bus is genoeg ruimte om de in de kwekerij gekochte planten veilig op te bergen.

De prijs van de reis is afhankelijk van het aantal deelnemers. Deze varieert tussen €202,50,- pp en €269,- pp op basis van een twee-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer is €25,- 
De bijdrage van €50,- pp door de afdeling Noord-Veluwe is hierin al verrekend.
De reis gaat door bij een minimale deelname van 20 personen. Maar zoals meestal bij tuinreizen: hoe meer zielen hoe meer vreugd. 

Voor wie na afloop van de reis geen zin meer heeft om te koken, organiseren we een eenvoudig dinertje.

Aanmelden, vóór 15 mei via onderstaand inschrijfformulier.

Voor deze reis zijn onze Deelname voorwaarden van toepassing.


Aanmelding 2-daagse tuinreis 2022