Noord-Veluwe

21 april: Dagreis naar Artis en de Hortus van Amsterdam

Bij aankomst in Artis worden we ontvangen met koffie / thee en Grootmoeders appeltaart. 
Daarna verzorgt Ton Hilhorst, verantwoordelijk voor de groenverzorging van Artis, een speciale rondleiding over de beplanting in Artis.
Voor de lunch wandelen we naar restaurant “Koosje” en vervolgens gaan we naar de Hortus. Daar wordt een rondleiding gegeven langs medicinale- en eetbare planten. Daarna kunnen we nog op eigen gelegenheid de Hortus verkennen.
Rond 16.00 uur wandelen we terug naar de parkeerplaats van Artis voor de terugreis naar Epe.

Kosten voor deze reis zijn: € 65.00 voor leden, € 75.00 voor niet leden.

Vindt u het leuk om na de reis nog een hapje te eten en na te praten? Schrijf u dan in voor het uitgebreide buffet bij Restaurant de Loreley in Epe.
Wij kunnen u een warm, koud en dessert buffet + 2 drankjes aanbieden voor € 25.00. Wordt u afgehaald? Uw ‘chauffeur’ is natuurlijk ook welkom om deel te nemen aan dit buffet.

Wij vertrekken vanaf restaurant de Loreley in Epe. Het is de bedoeling om rond 18.00 uur daar weer te arriveren. Parkeren kan achter de Loreley.

Inschrijven vóór 1 april 2016: bij Margot Coumans, tel: 06-29040265 of groei.bloeiactief(at)hotmail.nl,  Of tijdens de lezingen van 14 januari, 11 februari en 3 maart. Maar het liefst via onderstaand formulier.

We hopen op voldoende deelnemers om de reis door te kunnen laten gaan. Vraag gerust tuinvrienden mee, ze zijn van harte welkom.

Klik op nevenstaande foto voor een album met foto's.