Noord-Veluwe

Bloemschikcafé bij Groei&Bloei in 2016

Wij gaan beginnen met een viertal bloemschikcafés. We doen dit tijdens de zomermaanden juni t/m september, op de eerste dinsdag van de maand van 10 tot ongeveer 11.30 uur.
Vraag je buurvrouw, vriendin/vriend of kinderen mee. Neem bloemen en groen uit de tuin en/of koop er onderweg wat bloemen bij en kom naar de Goudvink. Daar zitten enthousiaste mensen van Groei&Bloei die je kunnen helpen om een mooi boeket te maken. Mogelijk kun jij ook andere mensen helpen/inspireren.
Neem zelf ook materiaal zoals oase, vaas, mesje en snoeischaar e.d. mee. Onder het genot van een kopje koffie, iets lekkers en een praatje gaan we aan de slag.

Meer informatie bij de bloemschikcommissie: Anneke ter Mors tel 0578-577189, Hanneke Ravenek tel 0578-611002 of Riekie Bijsterbosch 0578-631261.

Waar: de Goudvink, Langeveenteweg 4 in Epe.
Data: 7 juni, 5 juli, 2 augustus, 6 september.
Bijdrage: € 3,00  per keer. (incl. koffie).
Opgeven is niet nodig. 

Helaas is ht bij één bloemschikcafé gebleven op 7 juni.

Bloemschikcafé 7 juni 2016

Het was het eerste Bloemschikcafé. Heel gezellig en er werden veel tips uitgewisseld. Over bloemschikken én over de tuin waaruit veel materiaal te halen valt voor de werkstukken. Er waren al best wat deelnemers maar er kunnen er nog meer bij. Wie doet de volgende keer ook mee?

Klik voor enkele foto's op de foto hiernaast.