Noord-Veluwe

Lintjesregen 2015

Onze zeer gewaardeerde leden Jan Bruil en Rieneke Tibben kregen op 24 april 2015 een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. Beiden hebben zich jaren lang ingezet voor diverse maatschappelijke doelen. Zo ook voor onze afdeling Epe-Heerde. 

Jan Bruil was onder meer bestuurslid, lid van de kascommissie en vrijwilliger bij allerlei activiteiten. Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum heeft Jan samen met enkele andere leden het Bomenboek gemaakt, waarin een beschrijving met foto staat van 40 monumentale bomen die te vinden waren in Epe en Heerde. Inclusief een fietsroute erlangs. Bovendien was Jan één van de leden die een aantal jaren lang, voorafgaand aan de lezingen de Plant van de Maand bespraken.

Rieneke is penningmeester geweest in het bestuur, heeft de PR van de afdeling Epe-Heerde gedaan en heeft zich veelvuldig ingezet als vrijwilliger bij de verschillende activiteiten. Als verhalenvertelster en bloemschikster was ze actief tijdens twee edities van de Pure Pinksterfair in Kasteel de Cannenburch. Én ze vertegenwoordigde onze afdeling tijdens de Regionale bloemschikwedstrijd ter gelegenheid van ons 35-jarig jubileum in november 2000.

Kortom: leden om trots op te zijn. En dat zijn we dan ook.
Rieneke en Jan: van harte gefeliciteerd!