Noord-Veluwe
bekijk online
Ik ga op reis en neem mee...

Als deze Nieuwsbrief voor u niet gemakkelijk leesbaar is, bekijk hem dan online via de link rechtsboven in deze Nieuwsbrief.


We gaan op reis. Wie gaat er mee?

Op 25 en 26 augustus staat de bus van Kupers reizen klaar om ons mee te nemen op een mooie tweedaagse tuinenreis naar Groningen en Ostfriesland (De).

Er worden 5 prachtige tuinen bezocht en 1 kweker.
We dineren, overnachten en ontbijten in een gezellig en comfortabel hotel in het historische stadje Oldenburg. De kamers hebben een eigen badkamer en airco.

Op de eerste dag bezoeken we drie tuinen. De Maartjestuin in Eesveen, De Houtstek in Blijham en Das Moorjuwel in Wiesmoor.
De tweede dag gaan we naar het Landhof Tausendschön in Apen en de Spetzer Tuun in Grossefehn. Terug in Nederland gaan we langs bij kwekerij Jacobs in Vriescheloo. In de mooie proef- en showtuin kunnen we daar ons hart ophalen. En in de bus is genoeg ruimte om de in de kwekerij gekochte planten veilig op te bergen.

De prijs van de reis is afhankelijk van het aantal deelnemers. Deze varieert tussen €202,50,- pp en €269,- pp op basis van een twee-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer is €25,- 
De bijdrage van €50,- pp door de afdeling Noord-Veluwe is hierin al verrekend.
De reis gaat door bij een minimale deelname van 20 personen. Maar zoals meestal bij tuinreizen: hoe meer zielen hoe meer vreugd. 

Alle informatie over deze reis is te vinden op onze website www.noord-veluwe.groei.nl Met deze link kom je daar meteen terecht. 
Aanmelden, vóór 1 mei, kan liefst via het inschrijfformulier dat daar te vinden is of per e-mail: info@noord-veluwe.groei.nl