Bloemschikcursussen seizoen 2018-2019

Deze lessen zijn alweer achter de rug. Ze waren gezellig en inspirerend.

De foto's zijn elders op deze website te zien.

Komend seizoen wordt er weer een nieuwe serie lessen georganiseerd. De gegevens daarover zullen we zo spoedig mogelijk hier plaatsen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Komend seizoen, van september tot en met april, worden er weer acht gezellige bloemschiklessen gegeven door de bij ons zo bekende docente Ilse Kerkmeijer. Heerlijk om aan mee te doen en om de wintermaanden weer goed door te komen. Geef je dus gauw op want de lessen gaan door bij minimaal 12 deelnemers per groep. Maar er zit ook een maximum aan.

De lessen worden weer gegeven in de Goudvink aan de Lange Veenteweg 4  in Epe.
Alle lessen worden op maandagavond gegeven en starten op 25 september. De overige data zijn: 29 oktober, 26 november, 17 december, 28 januari, 25 februari, 25 maart en 29 april.

De kosten zijn € 87,50 voor leden en € 99,50 voor niet-leden.

Bloemschikmateriaal is niet inbegrepen. Koffie / thee wel.

Inlichtingen en opgeven bij Hanneke Ravenek, tel. 0578-611002. Maar opgeven liever via onderstaand formulier.

De voorwaarden voor deelname staan hier

Inschrijfformulier bloemschikcursus 2018-2019

Lid van Groei&Bloei

Gesnapt….