Groentips & Groeninfo

De moestuingroep.

De moestuingroep van onze afdeling komt regelmatig bij elkaar. De leden wisselen met elkaar heel veel informatie. Over slimme en meestal eigengemaakte beregenings-systemen tot een recept om het teveel aan tomaten te drogen. En alles wat daar tussen zit.

De bijeenkomsten worden gehouden op de tuinen van de verschillende leden, die uitgebreid en enthousiast worden gepresenteerd én bekeken. We leren veel van elkaar. Zo'n bijeenkomst staat bijvoorbeeld in het teken van de plannen voor volgend seizoen: welke groenten en kruiden willen we dan neerzetten en hoe kunnen we elkaar helpen bij het maken van het beplantingsplan. Wisselteelt, het wel of niet samengaan van verschillende planten, bemesting en al dat soort dingen komt dan aan de orde.

Bent u geïnteresserd in moestuinieren en heeft u zich nog niet aangesloten bij de groep? Er kunnen nog best een paar leden bij: hoe meer mensen hoe meer kennis.

Aanmelden kan bij Eugenie Hennes.

Telefoon: 0578-575643 of klik hier voor e-mail.

Eugenie Hennes