Fotowedstrijd: je tuin in alle seizoenen

Een van de ideeën van de feestcommissie voor het jubileumfeest is een wedstrijd waarbij leden ( én hun partners) foto's van hun tuin in alle seizoenen inleveren. Het is uiteraard niet verplicht hieraan mee te doen, maar wel leuk!

Wij melden dit nu alvast want dan heb je nog tijd om foto's te maken van de tuin dit najaar (nu!). De bedoeling is dat je 4 foto's inlevert van een object of plek in de tuin of zicht op de tuin. Dit komt terug op iedere foto maar steeds in een ander seizoen. Zo is het verschil tussen alle jaargetijden goed te zien.

Het reglement voor de wedstrijd staat hieronder.

Wij wensen je alvast heel veel plezier met foto's maken.

Reglement fotowedstrijd voor leden ( én hun partner)

-  Inleveren:
Je levert 4 foto's in, één foto per seizoen. Onderwerp van de foto's moet dezelfde plek of object, boom of plant zijn in de eigen tuin. De foto’s moeten genomen worden vanuit steeds hetzelfde gezichtspunt. De bedoeling is dat het publiek de verschillen van de seizoenen hierop ziet.
Je laat je foto's afdrukken op formaat 15x10cm. Ze mogen liggend of staand afgedrukt worden en je mag zelf kiezen mat/glanzend, kleur of zwart/wit.
De 4 foto's los inleveren in een envelop. Op de achterkant van iedere foto schrijf je je naam en lidnummer. Je naam mag niet zichtbaar zijn, want het publiek kiest anoniem de mooiste foto’s.
Inleveren zal uiterlijk vrijdag 3 juli 2020 zijn, het inlever adres wordt later bekend gemaakt op deze pagina.

-  Op de feestavond:
Wij geven de foto’s van iedere deelnemer een nummer. Deze nummers vind je terug op een jureringsformulier, die alle gasten uitgereikt krijgen tijdens het feest. Hierop kunnen de gasten hun eerste, tweede en derde keuze aangeven.

-  Alle foto’s worden opgehangen, gegroepeerd per deelnemer (nummer). Gedurende het feest kunnen alle gasten ze goed bekijken en daarna jureren. Op die avond zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Je eigen foto’s kun je op het eind van de avond weer naar huis nemen.