Noord-Veluwe

Zomerfeest 10 juli 2020

Nieuwsflits februari 2020

Tijdens onze Algemene Ledenvergadering op 23 januari j.l. vroegen enkele leden waar zich de feestlocatie bevindt.
De oude watermolen die helemaal gerenoveerd en ingericht is als feestlocatie bevindt zich aan de Keetweg 3 in Heerde.
Het bedrijf dat daar gevestigd is heet 'Tot en Met'. Het is eigenlijk niet zichtbaar vanaf de weg, laat je verrassen!
De begane grond van het gebouw wordt bereikt via 4 brede treden. Er is helaas geen mogelijkheid om er een rolstoel in te rollen.
De toiletten bevinden zich in de kelder en zijn alleen te bereiken via een trap.
De locatie is goed te bereiken zowel per auto als per fiets. Zijn er echter leden die geen vervoer hebben, dan willen wij proberen te organiseren dat ze mee kunnen rijden met anderen uit de buurt.
Daar krijgt u later bericht over!
Ook zullen wij u dan vragen of u allergie├źn heeft waarmee rekening gehouden moet worden tijdens het koken.
Deze vragen komen aan bod wanneer wij u gaan benaderen of u definitief naar het feest komt. De verwachting is dat dit eind maart / begin april zal plaatsvinden via email. Voor degene die geen
email hebben, zullen wij bellen.
De feestcommissie komt weer bijeen in maart, dan kijken wij wat wij nog meer voor jullie in petto hebben!

Nieuwsflits januari 2020

 Het 55 jaar Jubilieum feest heeft een prachtige locatie gevonden. Een magische plek, een van de beste bewaarde geheimen van Heerde!

Hier kunnen wij heerlijk ontspannen, genietend van het uitzicht over het water, wandelend door de bospaden, luisterend naar het gekletter van de waterval.

Inmiddels hebben meer dan 100 leden zich aangemeld die van plan zijn naar het feest te komen, waarvoor dank. De mensen maken tenslotte het feest! De gekozen locatie, de invulling van de avond en het bijbehorende budget zijn op het aantal aanmeldingen afgestemd. De leden die zich al hebben gemeld krijgen als eerste de mogelijkheid om zich definitief op te geven voor de avond, daarover krijgt u later een uitnodiging toegestuurd. Omdat wij alles lang van tevoren moeten organiseren kan het natuurlijk zo zijn dat mensen, voor wat dan reden dan ook, uiteindelijk niet kunnen komen. Indien u verhinderd ben, graag bericht, dan is er plaats voor een ander.

Wat staat u te wachten op de feestavond? In de eerste plaats hopen wij op mooi weer. De locatie biedt zowel ruimte binnen als buiten om het feest te vieren, maar als tuin en natuurliefhebbers zijn wij natuurlijk het liefst buiten!  Indien het weer toch niet meewerkt, is het gebouw van binnen heel sfeervol, laat u verrassen.

De avond begint om 18.00 uur met gezellig borrellen, genieten van de omgeving en het gezelschap. Er zal een tentoonstelling aanwezig zijn met onze tuinfoto's in alle seizoenen. U krijgt een formulier uitgereikt om uw keuzes aan te geven, jullie kiezen de winnaars.

Een heerlijk diner in buffetvorm wordt aangeboden vanaf 19.30.

Dresscode - ' Bloemig'. Dit kan van alles zijn, kleding, een hoed, tasje, schoenen of gewoon een bloemetje opspelden. Wees creatief! Wij worden zelf de bewegende bloementuin op deze speciale avond!

De feestcommissie gaat nu  met de invulling van de avond verder, er komen nog meer leuke activiteiten. Hou deze pagina in de gaten om de nieuwste ontwikkelingen te volgen.

Indien u zich nog niet heeft opgegeven kan dat alsnog, dan komt u op de wachtlijst, zodra er een plaats is krijgt u de uitnodiging toegestuurd. Dit zal gebeuren op volgorde van binnenkomst.

Graag aanmelden via het formulier hieronder.

Vragen? U kunt altijd bellen naar Christine Steneker, telefoonnummer 06 2913006. Als u liever een email wilt sturen, dan graag naar chrisgroeienb(at)gmail.com. Geef aan of u alleen komt of met uw partner.

Ik ben van plan naar het Jubileumfeest te komen