28 augustus: Workshop Stekken

Leer tijdens de stek workshop alles over het stekken van planten en krijg een verzameling stekjes mee naar huis om je plantenverzameling mee uit te breiden.
Pieter vertelt hierover:
Zelf je eigen planten vermeerderen vind ik ontzettend leuk om te doen. Het is misschien wel de reden waarom ik een kwekerij begonnen ben. Deze avond zul je leren hoe je planten kunt vermeerderen door het stekken van stengel, blad of wortel. Je gaat zelf aan de slag met het maken van diverse stekken. Alle materialen liggen voor je klaar en het resultaat mag je mee naar huis nemen. Verder krijg je tips hoe je de stekken verder moet verzorgen om ze succesvol verder te laten groeien.
De groep zal bestaan uit ongeveer 10 mensen (minimale aantal deelnemers is 5 personen.)

Datum: Woensdag 28 augustus van 18:00 - 21:00 uur.
Kosten:  €10,- voor leden en €15,- voor niet-leden. Dat is inclusief alle materialen, koffie/ thee en wat lekkers.
Locatie: Kwekerij Pieters Planten, Groteweg 17, Wapenveld.
Inschrijven via het formulier hieronder.

Inschrijving workshop Stekken